Graviditetshjerne, og hvad man gør ved den

Det er ikke løgn, når kvinder siger, at de under en graviditet får graviditetshjerne på samme måde, som vi også har hørt om ammehjerne. Engelske undersøgelser viser således, at der er noget om snakken. Faktisk kan man måle den øgede følelsesmæssige aktivitet i området af hjernen, der er relateret hertil, og forklaringen er, at kvinder fra naturens hånd skal forberedes til de tætte bånd, der skal knyttes til det nyfødte barn. Det bliver naturligvis også forstærket af påvirkninger fra stress, manglende søvn og andre fysiologiske påvirkninger som følge af graviditeten. Læs resten af indlægget »

Kontorstol til dig der er gravid

En kontorstol er ikke bare en kontorstol, specielt ikke i graviditeten. Langt de fleste gravide sidder på en kontorstol, enten på arbejdet eller derhjemme, der ikke lever op til ergonomiske krav til en god kontorstol, eller som simpelthen giver en forkert siddestilling, fordi kontorstolen enten ikke er i den rette højde, ikke støtter nok eller passer kroppens bygning fordi den ikke har justeringsmuligheder i større dele som sæde, ryg, armlæn mv. Læs resten af indlægget »

Nem ægløsningsberegner

Så er vi i luften med vores nye ægløsningsberegner, som du kan bruge til at finde ud af hvornår du har ægløsning og hvornår din frugtbare periode er. Dette vil forøge dine chancer for at opnå en graviditet.